Pomimo, że wyjazd do Dusseldorfu był dla nas nie lada wyzwaniem, skoro do przebycia mieliśmy prawie 1700 km w jedną stronę i siedmiodniowy pobyt na targach, wyruszyliśmy optymistycznie nastawieni. Ekipa z którą mieliśmy współpracować na stoisku okazała się niezwykle miła i czas upływał nam strasznie szybko.
Jak na mistrza Polski baristów przystało Michał parzył taką kawę, że niektórzy uczestnicy targów odwiedzali nas codziennie ciągle pytając o podwójne espresso i cappuccino z wzorami latte art rysowanymi mlekiem.
Bar molekularny cieszył się nie mniejszą popularnością, gdyż większość osób odwiedzających stoisko Booth Construction pierwszy raz na własne oczy widziała i miała okazję zdegustować takich koktajli jak np. old fashioned na bazie burbonu dymiony herbatą pomarańczową czy prosecco ze sferyczną pianką cytrynową z posypką ze startej skórki limonki. Koktajle nie tylko robiły ogromne wrażenie estetyczne ale również wybornie smakowały. Obserwując z boku widać było, które stoisko miało największe zainteresowanie.
Po targach zostaliśmy zapewnieni, że to nie była nasza ostatnia współpraca a barman i barista pojawią się jeszcze na niejednym stoisku organizowanym przez Booth Construction.
Jeżeli szukasz atrakcji na swoje stoisko targowe zapytaj o ofertę w zakładce kontakt. Zapraszamy do współpracy.